Cerita Seks Online


Ida


Ok, story line dier camni. Aku ader ler seorang awek, namer dier Ida. Kira awek aku ni tak ler tinggi sgt orangnyer tapi dier punyer cute, dier punyer cutting, dier punyer comel....perg!! Story also no use ler. Kalau korang nengok air liur meleleh pun tak sedar. Dier punyer tetek standard buah mempelam epal yg tengah ranum ler. Lagi satu dier ni suker pakai "body suite" tu yg aku leh agak tu dier chamber size aper. Tapi mengikut pengetahuan aku ler, dier ni virgin lagi.
Nak di jadikan satu citer blue. Satu hari tu ida call aku. Dier kater dier nak jumper aku. "Ida rindu sesangat kat abang ler" dier cakap. Mak aih tergejut aku dier cakap camtu. Biar betul aku pikio. "Ok, tapi biler ida nak jumper abang?" "Saturday, evening about 6" Parent aku pulak hari jumaat dah blah pegi pahang. Ader kenduri khawin kak sedara aku. 5 hari tak balik kater nyer. "Ok then, see u there" aku pun letak ler tepon.

Tapi dalam kepala hotak aku atas ngan bawah dok pikio, betui ker dier ni ke aku mimpi ker? Biar betui.... nak katerkan aku pakai ayat kat dier idak pulak. Tapi yg aku tau aku kener jumper dier this Saturday.

The day we set the day and the time we set the time pun tiba ler. Dier pun call ler aku suruh ngambik dier kat station bus. Aku pun dah prepare mandi semua (nak dating ler kater kan)aku pegi ler ambik dier naik motor aku. Sampai jer kat sana aku nampak awek aku tu lain macam jer. Dier pakai baju kurung ler siot. Cun habih. Lagi cun dari biasa (aku memang suker tengok budak pompuan pakai baju kurung pun). Tapi aku control gak, kang gabra kang susah, aku pikir. Jadik aku buat tak tau ajer. "Naik ler cepat" aku pun sound dier. Dier naik motor aku pastu dier peluk aku kuat kuat. "Nak lepas rindu. Ida rindu sgt kat abang". Yer ler, kalau nak lepas rindu sekali pun jgn ler sampai nak putus urat perut, sampaikan adik aku terjaga. Kan dah susah. Saper nak kasi dier tido balik.

Tengah sedap aku rewang kat town dier tanyer aku. "Nak pegi maner ni bang?". Aaah sudah... dier ajak aku keluar town pas tu dier tanyer aku nak pegi maner. "Entah" aku jawab. "Kiter tengok kedai vcd nak?" aku pun anggukkan kepala ngikut jer perintah dier.

Sampai jer kat kedai vcd tu aku pun ambik ler katalog. Sajer jer belek belek katalog tu. Aku tak tau nak pilih citer yg best. Dlm 5 minit camtu ida peluk aku. "Kiter tengok wrestling nak bang" slamber jer dier cakap. Heran aku dibuatnyer. Aper aku mimpi ker. "Sirius ler sikit" aku cakap. "Sirius ler ni. Orang cakap betul betul, dier ingat orang main main pulak. Kiter tengok wrestling atas katil ler. Bukan wrestling yg kat kedai kopi tu" mak aih.

Masa tu aku panic semacam jer. Dahi aku dah basah dek peluh. Ida pulak tengah tunggu jawapan dari aku. Mulut aku dah kaku dah. Tergamam aku. Last last aku dah ader dalam bilik menonton. Ida peluk aku. Dier sandarkan kepala dier kat bahu aku (manja ler tu). Aku pun control and then aku pulak peluk bahu dier. Tengah dok syok layan citer tu tangan ida merayap kat peha aku. Ida dah stim. "On time" aku pikir. Aku pulak jalankan tugas. Aku blow telinga dier slow-slow. Dier mengeliat stim. Pastu aku cium tengkuk dier. Slow-slow aku tarik dier, bibir aku sampai ker bibir dier. Ini ler first time aku merasa french kiss.

Tangan aku tak duduk diam. Terus jer aku masukkan tangan aku dalam baju kurung dier. Selamer ni aku cumer memerhatikan jer bentuk teteknyer yg gebu tu tapi hari ni aku dapat rasa, aku dapat pegang. Gebunyer usah citer ler. Aku ramas secukup-cukupnyer. Lepas yg kanan aku bagi yg kiri pulak. Tak kasi chance dah. Ida dah stim. Lebih kurang 10 minit camtu aku pun lepaskan ler bibir ida dari bibir aku. Ida bukakkan seluar aku. Pastu dier tergejut. Apa ida nyer. Adik aku yg lebih kurang 7 inci panjang nyer terkeluar mencari saper yg boleh bagi dier tido balik. "Besarnyer" ida tersenyum memandang adik aku. Aku senyum jer. Dier pun kulum ler batang aku cam dier hisap ais krim jer. Dier cuber ikut style omputih ler. Mentang-mentang ler baru tengok citer tu. Dier dah hafal jalan citernyer.

Adik aku selesa jer kat dalam mulut dier. Dalam 5 minit aku dah raser nak pancut dah. Aku tarik ler dier. Suruh dier berhenti. Pastu aku pulak tenyeh dier cukup-cukup. Mula-mula tu aku cium mulut dier. Pastu aku bukak baju dier. Then kain dier, then bra ngan panties dier. Aku gigit manjer tetek dier. Dier mengeluh kecil. Stim ler tu. Baru sikit. Aku sembam kan muker aku kat celah tetek dier yg gebu tu. Aku hisap putting tetek dier. Lepas yg kiri yg kanan. Pastu aku slow slow pegi ker perut dier, then pusat dier, then kaki dier, then peha dier. Last sekali vigina dier. Aku sembamkan mulut aku kat vigina dier. Pergh!!!! dier punyer bau, wangi habih siot. Kalah ler perfume yg ader jual kat supermarket tu. Betul-betul punyer wangi ler.

Kira dah puas aku cium bau vigina dier aku pun jalankan tugas aku. Mula-mula tu aku jilat slow jer. Lamer-lamer aku bagi kaw kaw punyer. "Ah ah ah ah cepat bang emhhh ida dah tak tahan dah fuck me up" ida merayu. Aku kalau dah dapat green light aku henjut jer. Bak kater org tua tua rezeki jgn di tolak. Aper lagi, aku pun naik kat atas badan ida. Adik aku pulak mencari lubang nikmat yg selamer ni aku nanti natikan. Tangan ida mencapai adik aku yg tengah mencari cari lubuk puaka dan terus sajer dier cecahkan kepala adik aku ke celah bibir pantat nyer.

Aku pun menjunamkan adik kesayanganku tu ke dalam lubuk nikmat setiap lelaki (normal). Ku junamkan dan ku tarik. Aku junamkan kembali dan kali ni makin dalam. Huih...susah gak nak masuk. Ketat lagi sial. Virgin ler katerkan. Aku tarik dan aku junamkan kembali. Tapi kali ni tersekat dek selaput dara ida. "Aduh bang.." ida mengeluh kecil. "Sakit bang" tapi kaki ida memaut pinggangku. "Abang henjut kuat sikit bang". Kali ni aku bagi power punyer. Wacha!!!!! "Aduh" ida menjerit perlahan. Sekali tu darah keluar dari celah pantat ida. Alamak... Dah pecah dara ler. Kira upacara perasmian pantat ida telah dilaksanakan oleh aku ler. Hehehehehe..bangga sungguh aku maser tu. Tak terhingga bangga aku rasa nyer. Adik aku pun camtu. Aku rendamkan adik aku lamer lamer dalam pantat ida. Aku nak raser puas-puas panasnyer bahang pantat ida. Pergh... hot and spicy siot. Sodap jer raser nyer. Bibir pantat ida menggenggam kemas adik aku tu. Tak tau nak cakap ler nikmat dunia ni.

Aku mulakan tugas aku. Sorong tarik, sorong tarik. Muler-muler tu slow tapi biler lubuk pantat ida dah biasa ngan adik aku tu. Aku bagi secukup raser dengan kelajuan maximum ler kater kan. "Ahh ahh sedap bang sedap.." ida punyer mengeluh. Sekali tu aku dapat raser kan yg body ida terkaku buat sementara waktu. Dan jeng... jeng... jeng... dah klimaks dah ruper nyer. Aku kasi dier can rilek jap. Tapi adik aku masih lagi ader kat dalam vigina dier. Sajer ajer aku buat cam tu ekekekekee. aku mulakan tugas aku balik. Tapi kali ni ida kat atas aku pulak. Err... silap lak. Ida pulak yg lakukan tugas ni.. hehehehe. Jgn mare celepap. celepuk. celepap. celepuk. ida dah berapa kali klimaks. Aku rilek lagi. Takder tanda-tanda nak keluar lagi. Ida dok merengek nak lagi nak lagi katernyer. Aku pulak dok bagi dok bagi. Tetiba (ader sound effect bunyi lagu suspen) aku dapat raser kan sesuatu dari ari ari aku. Pas tu kat kepaler lutut aku. Dah nak meletup dah. Aku tekan dalam dalam adik aku kat dalam lubuk nikmat pantat ida dan tu dia. Sudah mari. Lega raser nyer. Dapat lepas air giler ni kat dalam vigin, dara pulak tu. Pergh..... sedap siot.

Aku park jap adik aku kat dalam pantat ida. Kasi rilek pas tu nak lepaskan sisa sisa air giler tu. Dah lega ajer. Ida bangun dan tarik adik aku. Terus jer dier hisap saki baki air giler aku tu. Lantak ko ler ida aku fikir. Janji aku dah lepas.

Habih jer citer tu aku ngan ida pun keluar ler sambil aku nak bayar harga citer tu. Amoi kedai tu senyum jer tengok aku. Ida maser tu kat luar. Amoi tu tanyer aku "Dapat rasa ka?" shilakok punyer amoi. Kang kamu aku rogol kang. Tapi aku control. Aku senyum jer balik kat dier. Habih jer aku bayar aku pegi ler dapat kan awek aku tu. "Camner? puas ker?" ida tanyer aku. Aku senyum jer. "Ida tak nyesal ker nanti?"."Ida memang dah lamer nak bagi kat abang pun" ida senyum. Mak aih. Tapi takper ler gak. Dapat gak aku merasa.

Pas tu aku ngan ida pun balik ler rumah aku. Kiter buat lagi. Line tengah clear. Ida tidor kat rumah aku tiga hari maser tu. Boleh di katerkan tiap tiap hari kiter buat. Maser tu dalam rumah takyah pakai baju ajer. Slamber ler tu kononnyer. Baywatch ler tu. Dan hingga sekarang kami kalau berjumper kami mesti buat.

Kiriman : Unknown